Якщо Ви є власником великого ресторану або маленького кафе, ви розумієте, як шкодять Вашому бізнесу різні шкідники. Це не тільки справляє негативне враження на Ваших існуючих відвідувачів, але в свою чергу впливає і на кількість потенційних. У ресторанному бізнесі сприятливий санітарно-гігієнічний стан і здорова їжа є основними елементами оцінки якості послуг і мають прямий вплив на конкурентну здатність Вашого закладу.

UPeCo здійснює найбільш ефективний контроль шкідників на професійному рівні. Регулярні роботи наших техніків по контролю шкідників, а також застосування спеціального інвентарю, що працює під час їх відсутності, забезпечать Вам надійний захист від шкідників і підвищення конкурентоспроможності Вашого закладу. Вашим відвідувачам це сподобається!

Зателефонувавши в UPeCo, Ви зможете отримати безкоштовну консультацію фахівців, а також домовитися про безкоштовну первинну інспекцію об’єкта для реальної оцінки ситуації і розрахунку вартості обслуговування.

Дивитись всі