Чистка сухим льодом – це сучасний метод очистки, тобто «Клінінгу» (з англ. Clean – чистити, прибирати) поверхонь, в певних випадках додатково дає результат дезінсекції та дезінфекції. Діюча речовина – двооксис вуглецю СО2 т.зв. сухий лід.

«Сухий лід» – це тверда фаза двооксису вуглецю (СО2), речовини нетоксичної, незаймистої, що не має кольору, смаку і запаху, що не проводить електрику. Він має низьку температуру (-78,45°С) і переходить безпосередньо з твердого стану в газоподібний, минаючи рідку фазу, і саме ця якість робить процес очищення за допомогою стиснутого повітря і гранул сухого льоду, т.зв. кріогеного бластинга, унікальним при обробці поверхонь.

Метод отримав широке застосування в харчовій промисловості, в енергетиці, будівництві, друкованій та фармацевтичній промисловості, також, використовується при виробництві прес-форм і пластмасових виробів і т.д.

У харчовій промисловості обробка сухим льодом особливо актуальна для очищення: установок по обробці жирів, морозильних і високотемпературних камер, обладнань для випуску хліба і борошняних виробів, форм для шоколаду, коптильних камер, фасувального і змішувального обладнання, сушильних машин, конвеєрних стрічок.
Для очищення сухим льодом фахівці нашої компанії використовують високоякісне обладнання Бельгійської фірми «CRYONOMIC», яка є лідером в області кріогенних технологій.

Зателефонувавши в ЮПЕКО, Ви зможете отримати безкоштовну консультацію фахівців, а також домовитися про безкоштовну первинну інспекцію об’єкта для реальної оцінки ситуації і розрахунку вартості обслуговування з контролю шкідників.

Безкоштовний аналіз

Професійним технологом ЮПЕКО проводиться первинний огляд, що включає в себе аналіз: специфіки роботи підприємства, прилеглої території, географічного розташування, технічного стану та особливостей будівлі підприємства. Аналіз проводиться з метою виявлення можливих шляхів проникнення шкідників, оцінки ступеня зараження об’єкту, визначення цільових шкідників та місць їх проживання на території.

Оптимальне рішення

Визначивши специфіку підприємства, складається план розташування необхідного обладнання (контрольних точок), який передбачає не тільки знищення і контроль популяції існуючих шкідників, але і попереджає про їхню появу. Індивідуальний підбір різних методик забезпечує можливість проведення робіт без зупинки виробничих процесів.

100%
захист