НАССР (ХАССП) – Аналіз Ризиків і Критичні Контрольні Точки (від англ. – Hazard Analysis and Critical Control Points). На сьогоднішній день НАССР визнана у всьому світі, як найбільш ефективна методика забезпечення безпеки харчових продуктів.

Компанія UPeCo пропонує розробку і впровадження програми інтегрованого контролю шкідників, яка є частиною системи НАССР і включає в себе:

  1. Аналіз зоологічної, мікробіологічної та ентомологічної ситуації на Вашому підприємстві, за окремою домовленістю – орнітологічної ситуації;
  2. Аналіз зоологічної, мікробіологічної та ентомологічної ситуації на прилеглих територіях;
  3. Виявлення реальних і потенційних шкідників, визначення ареалу розповсюдження, шляхів проникнення і пересування, джерел води і їжі;
  4. Розробка і вибір найбільш ефективних методів контролю шкідників (включаючи боротьбу з мікроорганізмами, гризунами, комахами, дезодорацію, фумігацію, санітарну обробку транспорту і т.д.);
  5. Розробка програми інтегрованого контролю шкідників відповідно до методики систем контролю якості відповідаючи критеріям ISO 9001, 22000 і HACCP, підготовка і виконання індивідуальних планів підприємства з зазначенням критичних точок і веденням призначеної для роботи з контролю шкідників і спостережень за ними необхідної документації.

Зателефонувавши в UPeCo, Ви зможете отримати безкоштовну консультацію фахівців, а також домовитися про безкоштовну первинну інспекцію об’єкта для реальної оцінки ситуації і розрахунку вартості обслуговування.

Комплексний підхід

Аналіз зоологічної, мікробіологічної, ентомологічної та орнітологічної ситуації підприємства і прилеглих територій

Виявлення реальних та потенційних шкідників, визначення ареалу розповсюдження, шляхів проникнення і переміщення, джерел води та їжі

Розробка та вибір найбільш ефективних методів контролю шкідників

Розробка програми інтегрованого контролю шкідників

Підготовка і виконання індивідуальних планів підприємства з зазначення критичних точок

Ведення необхідної документації

Безкоштовний аналіз

Професійним технологом ЮПЕКО проводиться первинний огляд, що включає в себе аналіз: специфіки роботи підприємства, прилеглої території, географічного розташування, технічного стану та особливостей будівлі підприємства. Аналіз проводиться з метою виявлення можливих шляхів проникнення шкідників, оцінки ступеня зараження об’єкту, визначення цільових шкідників та місць їх проживання на території.

Оптимальне рішення

Визначивши специфіку підприємства, складається план розташування необхідного обладнання (контрольних точок), який передбачає не тільки знищення і контроль популяції існуючих шкідників, але і попереджає про їхню появу. Індивідуальний підбір різних методик забезпечує можливість проведення робіт без зупинки виробничих процесів.

100%
захист

Відповідне обладнання

Дивитись всі