Контроль мікроорганізмів (дезінфекція або знезараження, від лат. des, і пізнєлат. infectio – зараження) – комплекс спеціальних заходів, спрямованих на знищення збудників інфекційних захворювань і сапрофітної мікрофлори в зовнішньому середовищі, переривання шляхів передачі інфекційного початку. Для проведення дезінфекції використовуються різні методи (фізичні, хімічні та ін.).

Фахівці UPeCo проводять дезінфекцію на професійному рівні навіть в т.ч. в важкодоступних місцях, усуваючи всі види мікроорганізмів. Обробку об’єктів проводять різними методами: зрошенням, протиранням, миттям, аерозольним зрошуванням (т.зв. холодним і гарячим туманом) та ін., вибір яких, а також підбір препаратів для проведення дезінфекції, залежить від даних попередніх досліджень, особливостей об’єкта, і інших факторів, які безпосередньо впливають на підсумковий результат.

Наші техніки по контролю шкідників проводять обробку в найкоротші терміни з використанням професійного обладнання і спеціальних препаратів і, в т.ч. препаратів з ефектом, що дезодорує (тобто з приємним запахом) і безпечним для людей.

Фахівцями нашого підприємства розроблені і освоєні методики проведення дезінфекції:

• підприємств харчової промисловості, в т.ч. обладнання та виробничих ліній;
• об’єктів с/г призначення в т.ч. тваринницьких комплексів, птахофабрик, виробничих приміщень, приміщень для зберігання продукції;
• терміналів, силосів, танків, цистерн та інших ємностей, включаючи ємності для харчових продуктів;
• транспортних засобів (судна морського і річкового базування, повітряні судна, рухомий склад залізниці, контейнери, автотранспорт і т.д.);
• об’єкти складської та транспортної логістики;
• лікувально-профілактичні, освітні приміщення;
• жилі приміщення.

Зателефонувавши в UPeCo, Ви зможете отримати безкоштовну консультацію фахівців, а також домовитися про безкоштовну первинну інспекцію об’єкта для реальної оцінки ситуації і розрахунку вартості обслуговування.

Комплексний підхід

Обробка приміщень методом зрошування

Обробка обладнання та інвентарю методом протирання

Аерозольне зрошування приміщень, методом фогації, з застосування спеціального обладнання

Безкоштовний аналіз

Професійним технологом ЮПЕКО проводиться первинний огляд, що включає в себе аналіз: специфіки роботи підприємства, прилеглої території, географічного розташування, технічного стану та особливостей будівлі підприємства. Аналіз проводиться з метою виявлення можливих шляхів проникнення шкідників, оцінки ступеня зараження об’єкту, визначення цільових шкідників та місць їх проживання на території.

Оптимальне рішення

Визначивши специфіку підприємства, складається план розташування необхідного обладнання (контрольних точок), який передбачає не тільки знищення і контроль популяції існуючих шкідників, але і попереджає про їхню появу. Індивідуальний підбір різних методик забезпечує можливість проведення робіт без зупинки виробничих процесів.

100%
захист

Відповідне обладнання

Дивитись всі