Контроль мікроорганізмів (дезінфекція або знезараження, від лат. des, і пізнєлат. infectio – зараження) – комплекс спеціальних заходів, спрямованих на знищення збудників інфекційних захворювань і сапрофітної мікрофлори в зовнішньому середовищі, переривання шляхів передачі інфекційного початку. Для проведення дезінфекції використовуються різні методи (фізичні, хімічні та ін.).
Фахівці UPeCo проводять дезінфекцію на професійному рівні навіть в т.ч. в важкодоступних місцях, усуваючи всі види мікроорганізмів. Обробку об’єктів проводять різними методами: зрошенням, протиранням, миттям, аерозольним зрошуванням (т.зв. холодним і гарячим туманом) та ін., вибір яких, а також підбір препаратів для проведення дезінфекції, залежить від даних попередніх досліджень, особливостей об’єкта, і інших факторів, які безпосередньо впливають на підсумковий результат.
Наші техніки по контролю шкідників проводять обробку в найкоротші терміни з використанням професійного обладнання і спеціальних препаратів і, в т.ч. препаратів з ефектом, що дезодорує (тобто з приємним запахом) і безпечним для людей.
Фахівцями нашого підприємства розроблені і освоєні методики проведення дезінфекції:
• підприємств харчової промисловості, в т.ч. обладнання та виробничих ліній;
• об’єктів с/г призначення в т.ч. тваринницьких комплексів, птахофабрик, виробничих приміщень, приміщень для зберігання продукції;
• терміналів, силосів, танків, цистерн та інших ємностей, включаючи ємності для харчових продуктів;
• транспортних засобів (судна морського і річкового базування, повітряні судна, рухомий склад залізниці, контейнери, автотранспорт і т.д.);
• об’єкти складської та транспортної логістики;
• лікувально-профілактичні, освітні приміщення;
• жилі приміщення.
Зателефонувавши в UPeCo, Ви зможете отримати безкоштовну консультацію фахівців, а також домовитися про безкоштовну первинну інспекцію об’єкта для реальної оцінки ситуації і розрахунку вартості обслуговування.